top of page

Om meg

Interiørarkitekt - rådgivning. God samarbeid med seriøse og solide håndverkere og leverandører innen alle fag. Egen systue. 14 år erfaring i interiørbransjen, universitetsutdanning godkjent av NTNU.

Innvendig og utvendig solskjerming Kirsch/Luxaflex, Weba, Toso, Royal. Produkter: Liftgardiner, rullegardiner, lamellgardiner, plisségardiner, persienner, panelgardiner, sidemarkiser, gardinstenger.

Gardiner og liftgardiner fra verdens mest kjente tekstilprodusenter:

Designers Guild, Ralph Lauren, Mulberry, Moon, JAB, Designs Of The Time.

Spesialtilpassede løsninger, montering.

Instagram @ anaullrichsinterior

Referanser

En million takk for alt du har gjort for meg. Kan ikke tenke meg denne plassen nå uten din hjelp.

GEIR Ø. OLSEN / Norwegian Snow Consulting, Lillehammer

Gamle hus har både sjarm og utfordringer. I vårt gamle hus er det mange hensyn å ta, spesielt ved valg av tekstiler. Jeg har hatt stor glede og nytte av å bruke interiørarkitekt Ana Ullrich flere ganger. Dette gjelder både forslag og tilpassing av interiør og gardiner. Ullrich leverer nydelige gardiner med perfekt søm, i tillegg korrekt tilpassede løsninger for solskjerming. Ana Ullrich har ideer og løsninger jeg er så godt fornøyd med, i lang tid.

LIV STUBSTAD, Lillehammer

Tusen takk for masse hjelp Ana - leiligheten er totalt forandret, jeg er fornøyd og evig takknemlig!

ÅSE DEGVOLD WESTBY, Oslo

Ana la en plan for farger, gardiner og møblering til huset mitt fra 1937. Jeg er kjempefornøyd med resultatet! Huset har blitt varmt, moderne og samtidig beholdt "sjelen". Jeg har funnet roen her hjemme nå. Tusen takk for samarbeidet!

dr ANNE SALBERG, Lillehammer

Vi har fått veldig god hjelp av Ana i flere omganger ved oppussing av boligen. Hun er utrolig dyktig på valg av farger og materialer, og gir seg ikke før kunden er 100% fornøyd. Kan varmt anbefales!

KARI INGA TANDE RUSTAD, Øyer

Glad vi har hatt deg med på laget. Er veldig fornøyd med de valgene du har hjulpet oss med. PER WOLDEN & BRITT OLAI-OLSSEN, Oppegård

Takk for all bistand, det har virkelig blitt fantastisk bra, og alle tre stortrives i nye omgivelser.

ØYVIND HOVLAND, oppussingsprosjekt hytte i Hafjell Panorama

Det er blitt så pent i hyttene på Hafjell. Tusen takk for all god hjelp, dette resultatet ble alle tiders.

NINA BERG, SIO hytter i Sørlia, Hafjell

Fondveggene er malt i farger som løfter frem de største maleriene på en delikat måte.

Utstillingsdesign DIALOG 1961. Arnold Haukeland og Jakob Weidemann, LILLEHAMMER KUNSTMUSEUM. MUSEUMSNYTT, Hanne Cecilie Gulstad

Huset er bare blitt så fint. Vi er like godt fornøyd med samarbeidet som du. Du utstråler en entusiasme og energi som vi liker.

KARI ENGEN & BJØRN BERGUNDHAUGEN, Lillehammer

Vi har nå møblert stua og er meget fornøyd med løsningen vi fikk av deg. Stort takk for din hjelp.

ÅSA MODIN & KRISTIAN BAKKE HAUGEN, Lillehammer

Vi fikk hjelp av Ana i forbindelse med oppussing av kjøkkenet vårt og gang/trappeoppgang. Vi fikk også hjelp med belysning, gardiner og diverse innredning som hyller osv. Vi er veldig fornøyd med den hjelpen vi har fått. Ana er flink med farger, og ser helheten. Hun kommer med tydelige anbefallinger som vi opplevde var tilpasset vår smak. Vi kommer til å be om hennes bistand også i senere prosjekter. INTERIØRMAGASINET skal ta bilder av kjøkkenet vårt til en utgave av bladet i august 2013. Vi skal sorge for å nevne deg!

INGVILD HANSSEN-BAUER, Oslo

Vi kan virkelig anbefalle Ana Ullrich som arkitektur- og interiør konsulent. Hun har vært veldig viktig støttespiller i forbindelse med bygging av vår egentegnede familiebolig i Asker. Under denne prosess fikk vi bland annet hjelp med plassering av vinduer både med tanke på god utnytelse av rommene, men og at huset skal ha et arkitektonisk harmonisk uttrykk eksteriørt. Hun var også en uvurderlig rådgiver i farge og materialvalg inne i huset.

Noe av det vi setter særlig pris på er at Ana er opptatt av å finne ut hva du som kunde ønsker, mange interiørarkitekter er mer opptatt av å sette sitt personlige preg enn å finne det rette for kunden.

Ana Ullrich er veldig flink på farger og er alltid oppdatert på hva som finnes i markedet, så hun vil være vår rådgiver å i fremtiden!

ÅSA & PETTER RAVIK, Asker

Jeg opplever Ana som ekstremt grundig og profesjonell i sin tilnærming til prosjektene. Hun presenterer løsninger på en fin måte, alltid med utgangspunkt i solid forarbeid. Hun har god oversikt over materialer og leverandører, og er også flink til å lytte til kunden.

MARIT GJERLAND, Lillehammer

Samarbeid med Ana Ullrichs Interiør har vært positivt og inspirerende, og Ana har hatt en god håndtering av de utfordringene som vi har hatt. Kvalitet levert fra A - Å.

WENCHE BERG HARBITZ, Oslo

Vi fikk hjelp av Ana Ullrichs Interiør til solskjerming, og vi har hele tiden vært veldig fornøyd. Anbefallingene til løsning og fargevalgene Ana foreslå ble helt rett til oss! I tillegg er Ana veldig hyggelig å jobbe med, og ting leveres i henhold til avtale. Det siste er viktig når man har liten tid :-) Anbefaller samarbeid med Ana Ullrichs Interiør.

Fornøyd kunde på Lillehammer Panorama

Det var veldig moro og inspirerende å jobbe med Ana. Jeg stod litt fast når det gjaldt gardiner og syntes det var kjempegodt å få litt ideer og innspill. Ana så fort hva jeg var ute etter og kom raskt tilbake med innspill. Hun kom med gardinprøver hjem til meg og det var veldig godt å få se på de i det huset de etterhvert skulle henges opp. Ana har god smak og ikke minst en behagelig væremåte, følte at vi "fant" hverandre fort. Alt hun sydde ble meget pent utført og levert i avtalt tid. Jeg syntes det var helt topp at hun også tok ansvaret for å henge de opp, slik at vi kunne se på det ferdige resultatet sammen.

Jeg har også hatt nytte av hennes kunnskaper ift. møbler og teppe på stuen, her ble også resultatet veldig bra, jeg ble kjempefornøyd.

Jeg har anbefalt Ana til flere av mine venner, noe som sier litt om hvor godt fornøyd jeg var med jobben hun gjørde for meg.

Jeg kan gi mine varmeste anbefalinger.

LISE HALBAKKEN, Lillehammer

Meget fornøyd med samarbeidet med Ana om møblering av vår leilighet.

LAILA KILLI, Otta

bottom of page